Verkozen tot Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland!

OVER ONS

Welkom bij Ferron

Mijn naam is Nunzio, eigenaar van Ferron. Ik ben een Italiaanse culinair creatieveling met een hart voor de horeca en ik wil mijn passie voor Italiaans koken delen met gasten.

Tijdens een tripje naar Milaan met mijn dochter, besloten we voor een concert nog een hapje te eten. In de Italiaanse zon genoten we van een plank met verschillende hapjes en een heerlijk wijntje. We hebben zelfs nog overwogen om niet naar het concert te gaan. De sfeer was zo relaxt en het eten heerlijk.

Toen is het proeverij concept voor Ferron ontstaan. Hiermee willen we onze gasten laten genieten van verschillende hapjes. Dit is een proeverij plank geworden. Op deze plank vind je allerlei mediterrane lekkernijen, zoals koude worstsoorten, salades en diverse andere gerechtjes. Het is niet alleen een manier om te genieten van de Italiaanse keuken, maar ook om nieuwe smaken te ontdekken en te delen met vrienden en familie.

Ferron voegt ook graag een vleugje Italiaanse elegantie toe aan jouw gelegenheid. Of het nu gaat om een evenement bij ons in het restaurant of om catering voor een gebeurtenis buiten onze muren, wij staan voor je klaar om jouw gelegenheid nog bijzonderder te maken.

0b0f8c92-2cbd-4951-9136-40fc6839008c
IMG_4163

Maar bij Ferron draait het niet alleen om eten. In ons sfeervolle restaurant wordt kunst tot leven gebracht met een roterende expositie. Op zondagen zorgen muziekmiddagen voor een gezellige sfeer, waarbij genieten voorop staat.