Verkozen tot Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland!

PODIUM FERRON

MUZIEK - THEATER - LITERATUUR - BEELDENDE KUNST

Agenda Live Jazz Muziek 

Iedere twee weken op zondag wordt er live muziek gespeeld bij podium Ferron met de komende periode een vast gezicht, namelijk Simone Mens. Iedere keer vormt ze een nieuw duo. Deze week speelt zij samen met Boris van der Lek.

Op 1e Pinksterdag staat hij samen met Simone Mens op Podium Ferron vanaf 15:30 u. Boris van der Lek is een van de meest spelende saxofonisten in Nederland. Op zijn vijftiende bezoekt hij voor het eerst North Sea Jazz en raakt hij gefascineerd door de saxofoon. Hij maakt zich het instrument eigen door mee te spelen met platen uit de grote jazzcollectie van zijn vader.

De veelzijdige muzikant speelt vervolgens onder meer in The Boulevard Of Broken Dreams en het daaruit voortkomende de Houdini’s, The Gangbusters, Zappaband Cuccurullo Brillo Brullo en in de bands van Herman Brood, Hans Dulfer en Jules Deelder (Trio Me Reet).

Zijn debuutalbum Blue & Sentimental (2005) bevat rustige jazzstandards van onder meer Count Basie, Sonny Rollins, Thelonious Monk en Rodgers & Hart. Vanaf oktober 2006 staat de saxofonist op het podium bij concerten van de Golden Earring.

Meer informatie vind je op de website. We zijn blij om weer zo’n fantastische muzikant op ons podium te verwelkomen. Je bent welkom vanaf 15:30 uur. 

Entree: gratis

De volgende live muziek staat gepland op zondag 30 juni!

Opening Expositie Jorrit Bos

Op zondag 19 mei openen we een nieuwe expositie. Bij binnenkomst is de kunst van Jorrit Bos niet te missen. Daarnaast maakt hij niet alleen kunst aan de muur, maar ook prachtige beelden welke ook gepresenteerd staan door het restaurant. 

Kom gezellig langs op zondag 19 mei. Vanaf 15:00 uur opent hij zijn expositie en zal hij meer vertellen over zijn kunst en de verhalen erachter.